Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Fénymásolás, diploma...
    Rövid leírás: 8. kerületi nyomdánkban fénymásolást, diplomakötést vállalunk Józsefvárosi ügyfeleink részére! Emellett még számos szolgáltatással állunk rendelkezésre.
2. Könyvelés,...
    Rövid leírás: Könyveléssel foglalkozik cégünk a Józsefvárosban, melybe a bérszámfejtés is beletatozik. Emellett ügyfeleink részére adótanácsadással is rendelkezésre állunk a VIII. kerületben.
3. Pszichológus,...
    Rövid leírás: Szakképzett pszichológust keres a 8. kerületben? Jöjjön el hozzánk pszichoterápiára, ha lelki segélyre van szüksége, akár szorongás, vagy depresszió gyötri.
4. Fogsorkészítés,...
    Rövid leírás: Józsefvárosi pácienseink részére az ellátás mellett fogsorkészítést is nyújtunk. Fogpótlást is vállalunk porcelán korona beépítésével a VIII. kerületben!
5. Gyöngy, bizsu...
    Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Textil nagyker,...
Rövid leírás: Textil, méterárú nagykereskedés, állandó akciókkal Soroksár, Józsefváros.
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Papír, írószer...
Rövid leírás: Irodatechnikai eszközre vagy írószerre lenne inkább szüksége? Akkor jöjjön el a VIII. kerületi papír, írószer boltunkba, ahonnan biztosan nem távozik üres kézzel.
Irodaszer,...
Rövid leírás: Iratrendezők és nyomtatókellékek széles választékát is kínáljuk józsefvárosi megrendelőink részére. Irodaszer rendelését kiszállítjuk a VIII. kerületbe is!
Fogorvos, fogpótlás 8....
Rövid leírás: Józsefvárosi fogorvos modern kezelésekkel várja. Igény szerint készítünk többféle fogpótlást is VIII. kerületi rendelőnkben, sőt, a beavatkozások hipnózisban is kérhetők!
Fogszabályozás,...
Rövid leírás: Józsefvárosi rendelőnk fő specialitása a fogszabályozás. Emellett fogpótlások készítésére is specializálódtunk. A VIII. kerületben várjuk.
Parkettacsiszolás,...
Rövid leírás: Józsefvárosi otthonokban vállalunk parkettacsiszolást, felújítást. Az új kivitelezés mellett parkettajavítást is végzünk a VIII. kerületi otthonokban.
Fogszabályozás,...
Rövid leírás: Fogágybetegség kezelésével foglalkozunk, de fogszabályozást is végzünk Józsefvárosban. Rendelőnk a VIII. kerület kellemes részén található.