Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Vizelési panasz...
    Rövid leírás: Józsefvárosi rendelőmben vizelési panasz kezelésével foglalkozom, de várom az urakat merevedési zavarok kezelésével is VIII. kerületi és további rendeléseimen!
2. Akciós kazán...
    Rövid leírás: Józsefvárosi üzletünk akciós radiátorokat kínál, ha fűtést korszerűsítene, illetve szinte mindig kapható minőségi akciós csaptelep is az építkezők, felújítók részére a 8. kerületben!
3. Utazási iroda...
    Rövid leírás: Utazási irodánk állandó és eseti kedvezményekkel várja a 8. kerületi lakosokat, akciós utazásainkat bel- és külföldre egyaránt szervezzük, az év bármely szakában várjuk a józsefvárosiakat!
4. Redőnyjavítás VIII....
    Rövid leírás: Józsefvárosban vállalok minden hiba esetén redőnyjavítást és szerelést, többek között gurtnicserét is a 8. kerületi lakosság számára. Hívjon bizalommal!
5. Virág házhozszállítás...
    Rövid leírás: Online virágrendelés, hatalmas választékból? Ez ma már abszolút helytálló igény, ezért virágboltunk erre is gondolt, sőt, virág házhoszállítást is végzünk, nem csak a 8. kerületben!

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Textil nagyker,...
Rövid leírás: Textil, méterárú nagykereskedés, állandó akciókkal Soroksár, Józsefváros.
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Papír, írószer...
Rövid leírás: Irodatechnikai eszközre vagy írószerre lenne inkább szüksége? Akkor jöjjön el a VIII. kerületi papír, írószer boltunkba, ahonnan biztosan nem távozik üres kézzel.
Fogsorkészítés,...
Rövid leírás: Józsefvárosban foglalkozunk esztétikus fogsorkészítéssel, illetve meglévő fogsorok esetén fogsorjavítással. 26 éves tapasztalattal várjuk a VIII. kerületben.
Edzőterem, fitness 8....
Rövid leírás: Ha Józsefvárosban családias edzőtermet keres, látogasson el hozzánk, a legrégebbi fitness terembe a városban. Megújult külsővel várjuk a VIII. kerületben!
Szexuális probléma,...
Rövid leírás: Szexuális probléma esetén várom józsefvárosi rendelőmben hatékony segítséggel. Ha párterápiára van szükség, rendelkezésre állok a VIII. kerületben!
Orvos-természetgyógyász,...
Rövid leírás: Holisztikus szemléletű orvost, természetgyógyászt keres Józsefvárosban? Keresse fel rendelőmet, ahol akupunktúrával is foglalkozom a VIII. kerületi páciensek részére.
Falkiszárító rendszer,...
Rövid leírás: Forradalmian új falkiszárító rendszerrel dolgozunk Józsefvárosban. Német technológián alapuló falszárítás, gyorsan, megbízhatóan a VIII. kerületben!