Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1094, Budapest, Bokréta utca 24-26. FSZ/34.

Hajfelvarrás Józsefváros, porcelán műköröm 8. kerület A VIII. kerületi hölgyeket is várjuk szépségszalonunkban, ahol számos szolgáltatást kínálunk a hajfelvarrástól a porcelán műkörömig! 2002 májusában nyitottunk, s azóta folyamatosan arra törekszünk, hogy az általunk kínált szolgáltatásokat - lépést tartva ...

Telefon06-1/215-3340
E-mail
Térkép
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Fogorvos, fogpótlás 8....
    Rövid leírás: Józsefvárosi fogorvos modern kezelésekkel várja. Igény szerint készítünk többféle fogpótlást is VIII. kerületi rendelőnkben, sőt, a beavatkozások hipnózisban is kérhetők!
2. Ruhajavítás...
    Rövid leírás: A VIII. kerületben él és sürgősen megjavíttatná a ruhát?Forduljon a bőrkabát javítással is foglalkozó józsefvárosi ruhajavítónkhoz!Kattintson ide!
3. Akciós pénztárgép...
    Rövid leírás: Józsefvárosi üzletek részére ajánljuk akciós pénztárgépeinket, melyek minden szabálynak megfelelnek! Olcsó pénztárgépeinket bérelheti is, szervizháttérrel a VIII. kerületben!
4. Kézi autómosó...
    Rövid leírás: A VIII. kerületben várja kézi autómosónk, ahol újjá varázsoljuk az autó kárpitjait, fényezését! Gőzborotvás autómosóként karcmentesen dolgozunk a józsefvárosi autókon!
5. Adótanácsadás,...
    Rövid leírás: Könyvelőként megbízható és naprakész könyvelést végzünk a VIII. kerületben, ahol személyre szabott adótanácsadást is biztosítunk józsefvárosi ügyfeleink részére!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Textil nagyker,...
Rövid leírás: Textil, méterárú nagykereskedés, állandó akciókkal Soroksár, Józsefváros.
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Edzőterem, fitness 8....
Rövid leírás: Ha Józsefvárosban családias edzőtermet keres, látogasson el hozzánk, a legrégebbi fitness terembe a városban. Megújult külsővel várjuk a VIII. kerületben!
Kávézó, cukrászda,...
Rövid leírás: Józsefvárosban várja kávézónk, mely cukrászdaként is üzemel. Ha finom fagyit szeretne enni, akkor fagyizónk is várja, mely a 8. kerületben Pest legkedveltebb találkahelye!
Pizza rendelés, pizza...
Rövid leírás: Józsefvárosból is leadhatja pizza rendelését, mert cégünk számos kerületben foglalkozik pizza házhozszállítással! Ha gyors pizza kiszállítást szeretne a 8. kerületben, hívjon!
Szódavíz készítés,...
Rövid leírás: Józsefvárosi magánszemélyeknek is vállalunk szódavíz készítést. Bérelhető szikvizünk cégek részére kiváló védőital nyáron. A 8. kerületből is várjuk érdeklődését!
Kozmetika Józsefváros,...
Rövid leírás: Józsefvárosban várja szalonunkban professzionális szolárium, de kozmetikai kezelést, számos más szépészeti beavatkozást biztosítunk a 8. kerületben!
Ajándékbolt, kreatív...
Rövid leírás: Józsefvárosban keres ajándékboltot, ahol szeretteinek igazán kreatív ajándékot tud választani? Webáruházunk is várja a 8. kerületi érdeklődőket, nézzen szét nálunk!