Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Implantáció...
    Rövid leírás: Esztétikus fogtömést szeretne csináltatni, hogy mosolya szebb legyen? Akkor várom 8. kerületi fogászatomon, ahol implantációval is foglalkozunk.
2. Könyvelés,...
    Rövid leírás: Esedékes az adóbevallás elkészítése? Jól lenne ha nem Önnek kéne elkészíteni a bérszámfejtést? Várjuk Önöket a VIII. kerületben, vállaljuk cégek, magánszemélyek könyvelési feladatainak ellátását.
3. Társasházkezelés, közös...
    Rövid leírás: Teljes közös képviseletet vállalunk józsefvárosi lakóházakban, illetve a VIII. kerületiek részére a társasházkezelés mellett könyvelést is vállalunk!
4. Szaknyelvi képzés,...
    Rövid leírás: Józsefvárosból is várjuk egyéni nyelvoktatással, haladókat szaknyelvi képzéssel. Nyelviskolánk felnőttképzéssel foglalkozik a VIII. kerületiek részére!
5. Mixer tanfolyam...
    Rövid leírás: Józsefvárosból is várjuk bármixer képzésünkön, akár kezdő, akár haladó! Ha szeretne mixer tanfolyamra járni, jöjjön hozzánk a VIII. kerületből tanulni!

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Textil nagyker,...
Rövid leírás: Textil, méterárú nagykereskedés, állandó akciókkal Soroksár, Józsefváros.
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Papír, írószer...
Rövid leírás: Irodatechnikai eszközre vagy írószerre lenne inkább szüksége? Akkor jöjjön el a VIII. kerületi papír, írószer boltunkba, ahonnan biztosan nem távozik üres kézzel.
Pizza rendelés, pizza...
Rövid leírás: Józsefvárosban vállalunk ingyenes pizza házhozszállítást. Pizza rendelését 11-23 között adhatja le, ha a VIII. kerületben él.
Bútorlapszabászat 8....
Rövid leírás: Barkács boltunk a VIII. kerületben, Józsefvárosban található. Bútorlapszabászatot keres? Várjuk szeretettel! Egyedi bútorok gyártását is vállaljuk.
Közös képviselet 8....
Rövid leírás: Közös képviseletet látunk el a VIII. kerületi társasházak részére. Teljes körű társasházkezelést vállalunk, könyveléssel együtt Józsefvárosban.
Társasházkezelés,...
Rövid leírás: A társasházkezelés mellett teljes körű társasházkönyvelést is végzünk józsefvárosi megbízóink részére. A VIII. kerületben végezzük munkánkat!
Irodaszer,...
Rövid leírás: Iratrendezők és nyomtatókellékek széles választékát is kínáljuk józsefvárosi megrendelőink részére. Irodaszer rendelését kiszállítjuk a VIII. kerületbe is!