Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Kerékpár üzlet...
    Rövid leírás: Ha elromlott a bicaj, kerékpár szervizünk a 8. kerületből is várja! Ha újat vagy használtat keres, akkor kerékpár üzletünkben megtalálja a megfelelőt! Józsefvárosból is várjuk!
2. Szülészet, nőgyógyász,...
    Rövid leírás: Józsefvárosban foglalkozom szülészettel is nőgyógyászként. Probléma esetén vállalok meddőségi kezelést is 8. kerületi rendelésemen, ahol a tinédzsereket is szeretettel várom.
3. Egyedi csokor, alkalmi...
    Rövid leírás: Józsefvárosi virágüzletünkben lehetősége van igazán egyedi csokrok megrendelésére, akár menyasszonyi, akár alkalmi csokorról legyen szó. Várjuk a 8. kerületben!
4. Folyóirat, könyvkiadás,...
    Rövid leírás: Folyóiratok kiadásával és könyvkiadással foglalkozunk józsefvárosi cégünknél. A 8. kerületi megbízóink részére vállalunk filmkészítést is, profi színvonalon!
5. Társasházkezelés...
    Rövid leírás: Józsefvárosi cégünk közös képviselet ellátására jött létre sok évvel ezelőtt, azóta is korrekt ügyintézéssel látunk el társasházkezelést a VIII. kerületben.

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Textil nagyker,...
Rövid leírás: Textil, méterárú nagykereskedés, állandó akciókkal Soroksár, Józsefváros.
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Papír, írószer...
Rövid leírás: Irodatechnikai eszközre vagy írószerre lenne inkább szüksége? Akkor jöjjön el a VIII. kerületi papír, írószer boltunkba, ahonnan biztosan nem távozik üres kézzel.
Vizelési panasz...
Rövid leírás: Józsefvárosi rendelőmben vizelési panasz kezelésével foglalkozom, de várom az urakat merevedési zavarok kezelésével is VIII. kerületi és további rendeléseimen!
Ruhajavítás,...
Rövid leírás: Műszövést is vállal ruhajavítással foglalkozó cégünk a Józsefvárosban, de szükség szerint új igények esetén ruhakészítéssel is foglalkozunk a VIII. kerületben!
3D műszempilla,...
Rövid leírás: Szalonunkban hajdúsítás és hajhosszabbítás mellet szeretettel várjuk azokat a 8. kerületi hölgyeket, akik kozmetikust keresnek, mert 3D műszempillát szeretnének készíttetni maguknak.
Ingatlan eladás,...
Rövid leírás: Józsefvárosban foglalkozunk ingatlan eladással, de lehetőséget nyújtunk azoknak is, akik ingatlan bérbeadásban gondolkodnak a VIII. kerületben és környékén!
OKJ-s fodrásztanfolyam,...
Rövid leírás: Józsefvárosi szalonunkban indítunk OKJ-s fodrásztanfolyamot kezdők részére, de a profikat is szívesen várjuk fodrász továbbképzéseinken a VIII. kerületben!