Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1094, Budapest, Bokréta utca 24-26. FSZ/34.

Hajfelvarrás Józsefváros, porcelán műköröm 8. kerület A VIII. kerületi hölgyeket is várjuk szépségszalonunkban, ahol számos szolgáltatást kínálunk a hajfelvarrástól a porcelán műkörömig! 2002 májusában nyitottunk, s azóta folyamatosan arra törekszünk, hogy az általunk kínált szolgáltatásokat - lépést tartva ...

Telefon06-1/215-3340
E-mail
Térkép
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Adótanácsadás,...
    Rövid leírás: Könyvelőként megbízható és naprakész könyvelést végzünk a VIII. kerületben, ahol személyre szabott adótanácsadást is biztosítunk józsefvárosi ügyfeleink részére!
2. Hajfelvarrás...
    Rövid leírás: Hajfelvarrással is várjuk a VIII. kerületi hölgyeket, ha álom volt eddig a hosszú haj! Szalonunkban porcelán műkörömmel is rendelkezésre állunk Józsefvárosban!
3. Orvos-természetgyógyász,...
    Rövid leírás: Holisztikus szemléletű orvost, természetgyógyászt keres Józsefvárosban? Keresse fel rendelőmet, ahol akupunktúrával is foglalkozom a VIII. kerületi páciensek részére.
4. Szülészet, nőgyógyász,...
    Rövid leírás: Józsefvárosban foglalkozom szülészettel is nőgyógyászként. Probléma esetén vállalok meddőségi kezelést is 8. kerületi rendelésemen, ahol a tinédzsereket is szeretettel várom.
5. Fehérnemű Józsefváros,...
    Rövid leírás: Harisnya szaküzletünkben zoknikat, alsóneműket kínálunk minden korosztály részére. Ha ellátogat hozzánk a VIII. kerületből, hatalmas választékot talál harisnyákból is a tisztelt józsefvárosi érdeklődő, ráadásul kedvező árakon!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Textil nagyker,...
Rövid leírás: Textil, méterárú nagykereskedés, állandó akciókkal Soroksár, Józsefváros.
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Edzőterem, fitness 8....
Rövid leírás: Ha Józsefvárosban családias edzőtermet keres, látogasson el hozzánk, a legrégebbi fitness terembe a városban. Megújult külsővel várjuk a VIII. kerületben!
Pizzéria, olasz...
Rövid leírás: 8. kerületi pizzéria és olasz étterem akár étel házhozszállítással várja megrendeléseit Józsefvárosban! Ha erre jár, jöjjön el hozzánk!
Ügyfél képviselet, jogi...
Rövid leírás: Jogi képviselet, ügyvédi iroda, ügyfélképviselet a VIII. kerületben, Józsefvárosban!
Ügyvédi iroda, ügyvéd...
Rövid leírás: Ügyvédet, jogi képviselőt keres Józsefvárosban? Ügyvédi irodánk várja 8. kerületi ügyfeleit!
Adótanácsadás,...
Rövid leírás: Könyvelőként megbízható és naprakész könyvelést végzünk a VIII. kerületben, ahol személyre szabott adótanácsadást is biztosítunk józsefvárosi ügyfeleink részére!
Ügyvéd, adótanácsadó 8....
Rövid leírás: Józsefvárosi ügyvédi irodánk a jogi feladatok mellett, adótanácsadással is várja 8. kerületi ügyfeleit!