Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1094, Budapest, Bokréta utca 24-26. FSZ/34.

Hajfelvarrás Józsefváros, porcelán műköröm 8. kerület A VIII. kerületi hölgyeket is várjuk szépségszalonunkban, ahol számos szolgáltatást kínálunk a hajfelvarrástól a porcelán műkörömig! 2002 májusában nyitottunk, s azóta folyamatosan arra törekszünk, hogy az általunk kínált szolgáltatásokat - lépést tartva ...

Telefon06-1/215-3340
E-mail
Térkép
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Kerékpár üzlet...
    Rövid leírás: Ha elromlott a bicaj, kerékpár szervizünk a 8. kerületből is várja! Ha újat vagy használtat keres, akkor kerékpár üzletünkben megtalálja a megfelelőt! Józsefvárosból is várjuk!
2. Gyöngy, bizsu...
    Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
3. Digitális nyomtatás...
    Rövid leírás: Nem boldogul a CD nyomtatással józsefvárosi otthonában? Rossz a minőség, elcsúszik, kifogy a patron? Digitális nyomtatási szolgáltatásokkal várjuk a 8. kerületi lakosokat!
4. Optika, szemüveg,...
    Rövid leírás: Szemüvegre van szüksége? Vagy esetleg minőségi napszemüveget keres? Akkor jöjjön el hozzánk a VIII. kerületi optikai üzletünkbe, ahol márkás szemüvegeket, lencséket kínálunk!
5. Társasházkezelés...
    Rövid leírás: Közös képviseletünk minden tevékenységre kiterjed a VIII. kerületben. Cégünk társasházkezeléssel foglalkozik sok éve, így várjuk hívását Józsefvárosból!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Textil nagyker,...
Rövid leírás: Textil, méterárú nagykereskedés, állandó akciókkal Soroksár, Józsefváros.
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Edzőterem, fitness 8....
Rövid leírás: Ha Józsefvárosban családias edzőtermet keres, látogasson el hozzánk, a legrégebbi fitness terembe a városban. Megújult külsővel várjuk a VIII. kerületben!
Fénymásolás, diploma...
Rövid leírás: 8. kerületi nyomdánkban fénymásolást, diplomakötést vállalunk Józsefvárosi ügyfeleink részére! Emellett még számos szolgáltatással állunk rendelkezésre.
Rendezvényszervezés,...
Rövid leírás: Családi éttermünk a VIII. kerületben a finom falatok mellett alkalomadtán rendezvényszervezéssel is várja a józsefvárosi vendégeit!
Kozmetika, fodrászat,...
Rövid leírás: Józsefvárosban keres manikűröst? Fodrászatunk és kozmetikánk várja már meglévő és leendő VIII. kerületi ügyfeleit egyaránt!
Papír, írószer,...
Rövid leírás: Irodaszer kell az irodába? Akkor jöjjön el Zuglóban található papír, írószer boltunkba, ahol még nyomtatványt is vásárolhat!
Redőnyjavítás VIII....
Rövid leírás: Józsefvárosban vállalok minden hiba esetén redőnyjavítást és szerelést, többek között gurtnicserét is a 8. kerületi lakosság számára. Hívjon bizalommal!