Szépségszalon

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1085, Budapest, József krt. 67.

Mesterfodrász 8.kerület, ombre hajfestés Józsefváros Józsefvárosi fodrászatunkban mesterfodrász várja a kedves vendégeket testi, lelki szépülésre 2012 óta! Szépségszalonunkban a szakma legjobb fodrászai, kozmetikusai gondoskodnak erről, valamint a Lucaffe kávékülönlegességei és a London Fruit and Herb bio t ...

Telefon06-20/265-6949
E-mail
Térkép
1094, Budapest, Bokréta utca 24-26. FSZ/34.

Hajfelvarrás Józsefváros, porcelán műköröm 8. kerület A VIII. kerületi hölgyeket is várjuk szépségszalonunkban, ahol számos szolgáltatást kínálunk a hajfelvarrástól a porcelán műkörömig! 2002 májusában nyitottunk, s azóta folyamatosan arra törekszünk, hogy az általunk kínált szolgáltatásokat - lépést tartva ...

Telefon06-1/215-3340
E-mail
Térkép
1082, Budapest, Kisfaludy utca 32-38 -1. szint

Kozmetika, fodrászat, manikűr 8. kerület Fodrászatunk Józsefvárosban várja, ahol kozmetika is működik, illetve manikűr vagy műkörömépítés szintén igénybe vehető, a tökéletes ápoltság érdekében! A fodrászatban számos professzionális szolgáltatással várjuk, a hajhosszabbítástól a tartós egyenesíté ...

Telefon06-30/910-9000
E-mail
Térkép
1053, Budapest, Ferenciek tere 2.

Alakformáló masszázs 8. kerület, frissítő masszázs Józsefváros Ha egy izomregeneráló, frissítő masszázsra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Wellness és svédmasszázsok sokféle választékával várom kedves vendégeimet Józsefváros közelében. Alakformáló masszázst is végzek a szebb testkontúr elérése érdekében, mel ...

Telefon06-20/353-3900
E-mail
Térkép
1077, Budapest, István u. 16.

3D műszempilla, hajhosszabbítás, hajfelvarrás VIII. kerület Nem szeretné megvárni amíg rövid vagy félhosszú haja megnő hosszúra és inkább elhatározta, hogy meghosszabbíttatja a haját? Fodrászaink várják szeretettel, bármely hajhosszabbítási, hajdúsítási eljárást szeretné. Szalonunkban a hajhosszabbítást kifejezett ...

Telefon06-1/321-1329
Térkép
Budapest

Kozmetikánk és szoláriumunk szeretettel várja vendégeit! Szalonunkban különleges, egyedi és minőségi szolgáltatásokat biztosítunk, a szépségápolás mellett természetgyógyászattal is foglalkozunk. Mesterfodrászaink trendi frizurát varázsolnak, s Ön kívül-be ...


1. Autófényező műhely...
    Rövid leírás: Karosszéria javítással foglalkozunk 50 éve a 8. kerületben, azonos helyen, magas minőségben! Autófényező műhelyünkben precíz munka folyik, márkafüggetlenül várjuk Józsefvárosban!
2. Fogszabályozás,...
    Rövid leírás: Fogágybetegség kezelésével foglalkozunk, de fogszabályozást is végzünk Józsefvárosban. Rendelőnk a VIII. kerület kellemes részén található.
3. Fogorvos, fogpótlás 8....
    Rövid leírás: Józsefvárosi fogorvos modern kezelésekkel várja. Igény szerint készítünk többféle fogpótlást is VIII. kerületi rendelőnkben, sőt, a beavatkozások hipnózisban is kérhetők!
4. Ügyvédi iroda, ügyvéd...
    Rövid leírás: Ügyvédet, jogi képviselőt keres Józsefvárosban? Ügyvédi irodánk várja 8. kerületi ügyfeleit!
5. Tánciskola Józsefváros,...
    Rövid leírás: Józsefvárosi tánciskolánk hétvégi és esti időpontokban is biztosít táncoktatást akár esküvőre, akár szalagavatóra! Várjuk a 8. kerületben táncórákon az érdeklődőket!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Gyöngy, bizsu...
Rövid leírás: Gyöngy, ékszer kellék, bizsu alkatrészt keres a 8. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, üzletünk Józsefvárosban található!
Lakástextil szaküzlet...
Rövid leírás: 8.kerületi lakástextil szaküzletünkben méteráruval, vásznakkal várjuk Józsefváros lakóit!Méretre mérten vásárolhat szövetet, amiből aztán az elképzelt ruha megvarrásra kerülhet.Kattintson ide!
Arany felvásárlás,...
Rövid leírás: Ha a 8. kerületben keres olyan céget, aki arany felvásárlással foglalkozik, jöjjön el hozzánk Józsefvárosba és hozza magával az ezüstjét is, hisz ezüst felvásárlást is vállalunk.
Edzőterem, fitness 8....
Rövid leírás: Ha Józsefvárosban családias edzőtermet keres, látogasson el hozzánk, a legrégebbi fitness terembe a városban. Megújult külsővel várjuk a VIII. kerületben!
FÉG radiátor, JUNKERS...
Rövid leírás: A józsefvárosi lakosok részére árusítunk FÉG radiátorokat, illetve JUNKERS típusú kombi kazánokat. A VIII. kerületi cserék során a használt készülékeket ügyfeleinktől megvásároljuk!
Könyvelőiroda,...
Rövid leírás: A bérszámfejtés is beletartozik a könyvelési feladatainkba, józsefvárosi könyvelőirodánk szolgáltatásai között minden könyvelési feladat szerepel a VIII. kerületi cégek részére.
Esztétikus fogtömés,...
Rövid leírás: Esztétikus fogtöméseket készítek rendelőmben Józsefvárosban, illetve szükség szerint fogpótlást is végzek 8. kerületi pácienseim részére!
Fogsorjavítás,...
Rövid leírás: Józsefvárosban foglalkozom fogsorjavítással képzett fogtechnikusként. A fogsorjavítás akár meg is várható, rövid határidőkkel dolgozom a 8. kerületben!
Tűzoltó készülék,...
Rövid leírás: Józsefvárosban ellenőrzünk tűzoltó készüléket, illetve beépített automata tűzoltórendszerekkel is foglalkozunk a VIII. kerületben!
Ügyvédi iroda,...
Rövid leírás: Józsefvárosban várom ügyvédi irodámban, ahol több területen vállalok a hozzám fordulók részére jogsegélyt. A VIII. kerület frekventált részén várom!